Mange har nok set Jørgen synge dip-sangen i KiMs' tv-reklamer:
Og det lyder jo enkelt; put vand i, ryst og nyd. Og så simpelt er det også. Når man putter vandet i og begynder at ryste så bliver væsken tykkere og tykkere. Men følger man anvisningerne så ender man med en alt for tyk grød. Og selv om det selvfølgelig sidder bedre fast på chipsen med en tyk dip, så smager det alt for stærkt.
Smagen er heller ikke som man kender den fra normal Holiday. SÃ¥ jeg blev lidt skuffet da jeg brugte dippen til mine franske kartofler.
Men den store fordel ved Minimal-dip, som også fås i en dild-variant, er naturligvis at man kun skal bruge vand. Man sparer altså fedtet og de ekstra kroner på creme fraiche. De lover også "max 2% fedt", og i disse fedtforskrækkede tider er det jo et oplagt sted vi chipsfortærende mennesker kan spare på fedtet.
Jeg vælger derfor at give den 2½ stjerne. Smagen levede ikke helt op til forventningerne, men de 2% fedt gør at man kan nyde den uden at give fedtet en tanke. Konsistensen kunne dog være bedre.
Endelig bedømmelse:
Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.
Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:
Ukendt bruger
Som Ronson skriver, så bliver den alt for tyk hvis man følger anvisningerne - det kan dog løses med lidt mere vand. Synes ikke smagen er fantastisk - og jeg kan ikke helt huske smagen af den almindelige holiday dip, men umiddelbart smager de ikke ret ens. Men den kan da spises.
Ukendt bruger
Det er smart - ja. Men det smager af muggen papkasse. Jeg betalte 20 hele kroner for en bøtte Minimal Holiday Shake & Dip, og ville langt hellere have brugt halvdelen af de penge på creme fraiche - og så oven i købet have nydt mit måltid. Ad.